Hladilnik BEKO GNE114612X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BEKO GNE114612X

1.599,99 €

1.311,47 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Beko ameriški kombinirani hladilnik GNE114612FX se uvršča v energijski razred A+ in ponuja veliko skupno prostornino 565 litrov, ki je razporejena na hladilni del, predal za daljšo svežino in zamrzovalnik.

Na razpolago so 3 steklene police v hladilnem delu in 2 predala za sadje in zelenjavo. V zamrzovalniku se nahajajo 4 predali za enostavno razporeditev zamrznjenih živil. Hladilnik odlikuje elektronsko upravljanje.


NeoFrost tehnologija z dvema ločenima sistemoma hlajenja zagotavlja optimalne pogoje hlajenja. Tako bosta sadje in zelenjava v hladilniku ostala dlje časa sveža.

Na voljo je Multizone oziroma večnamenski predal, ki omogoča poljubno spreminjanje pogojev shranjevanja živil glede na količino hrane in osebne potrebe uporabnikov. Omenjeni predal lahko s pritiskom ene same tipke na digitalnem prikazovalniku pretvorite v hladilnik ali zamrzovalnik. Temperaturo lahko nastavite med –24 in +10 °C.

Tehnologija aktivne modre svetlobe občutno podaljša obdobje, ko sadje in zelenjava v hladilniku ohranita svoje hranilne snovi. V predalu za sadje in zelenjavo, ki je osvetljen z modro lučjo, se zaradi učinka aktivne modre luči nadaljuje fotosinteza kot v naravi. Tako živila ostanejo sveža ter se v njih zadržuje določen nivo vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov.

Odlika hladilnika so antibakterijska tesnila vrat, zahvaljujoč katerim ne pride do razvoja bakterij ter plesni na tesnilih.

V notranjosti hladilnika se nahaja antibakterijski filter proti neprijetnim vonjavam. Filter v hladilnik vnaša svež zrak, s čimer preprečuje neželen vonj, obenem pa preprečuje vdor bakterij, kar pomaga pri ohranitvi svežine hrane.

Aktivni ionizator v hladilniku nevtralizira bakterije, viruse in delce, ki so povzročitelji neprijetnega vonja. S pomočjo ionizatorja se v notranjosti ustvari svež zrak, ki podaljša trajanje živil.

Visokozmogljiv ventilator je razlog uravnovešenega razmerja notranje temperature, kar zagotavlja boljše hlajenje.

Ekološka funkcija Eco-Fuzz se vklopi, če vrat hladilnika ne odprete 6 ur po izboru te funkcije, s čimer zagotavlja dodatno varčevanje z energijo.

LED osvetlitev notranjosti zagotavlja močnejšo in učinkovitejšo osvetlitev notranjosti hladilnika.


Tehnične podrobnosti:

energijski razred: A+
letna poraba energije: 455 kWh
klimatski razred: SN-T
glasnost: 43 dB
skupna prostornina: 565 l
neto prostornina hladilnega dela: 385 l
neto prostornina zamrzovalnika: 155 l
neto prostornina predala za daljšo svežino: 25 l
shranjevanje ob izpadu električne energije: 15 h
zmogljivost zamrzovanja: 13 kg/24 h
počitniški način: da
dimenzije: 182×92×72 cm
Garancija: 5 let
Beko
GNE114612X
Novo
8690769830257