Hladilnik BEKO CNA340EDOX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BEKO CNA340EDOX

599,99 €

491,80 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Beko kombinirani hladilnik CNA340ED0X energijskega razreda A++ se pohvali z uporabno prostornino hladilnega dela 198 litrov in zamrzovalnega dela 97 litrov. Na voljo je še predal za daljšo svežino, katerega prostornina znaša 25 litrov.

Hladilni del ponuja 3 police, predal za sadje in zelenjavo ter nosilec za steklenice. Zaznamuje ga samodejno odtaljevanje. V zamrzovalnem delu boste našli 3 shranjevalne predale in predelek za hitro zamrzovanje.

Neo Frost

Ponaša se z Neo Frost tehnologijo z dvema ločenima sistemoma hlajenja. Ta zagotavlja boljše pogoje hlajenja kot običajni hladilniki, ki v predelu hladilnika in zamrzovalnika uporabljajo en sam ventilator. Neo Frost poskrbi za optimalen nivo vlage, zahvaljujoč čemur sadje in zelenjava ostaneta dlje časa sveža.

Aktivni ionizator

Vgrajen ima aktivni ionizator za nevtralizacijo bakterij, virusov in drugih delcev, ki v hladilniku povzročijo nastanek neprijetnega vonja. V notranjosti hladilnika ustvarjen svež zrak poskrbi za podaljšanje obstojnosti živil.

Antibakterijski filter

Opremljen je z antibakterijskim filtrom proti neprijetnim vonjavam. Le-ta v notranjost hladilnika vnaša svež zrak, s čimer odpravlja neprijetne vonjave ter preprečuje vdor bakterij, s tem pa pripomore k ohranjanju svežine hrane.

Predal za daljšo svežino

Prednost hladilnika je predal za daljšo svežino, idealen za shranjevanje mesa ali rib. Naprava v omenjenem predalu ohranja temperaturo tik nad lediščem, kar skupaj z optimalno ravnjo vlage zagotavlja idealne pogoje za ohranjanje svežine mesa, rib, sadja ter zelenjave.

LED osvetlitev

Popoln pregled nad vsebino hladilnika omogoča LED osvetlitev.
TEHNIČNE PODROBNOSTI:
energijski razred: A++
letna poraba energije: 255 kWh
klimatski razred: SN-T
glasnost: 43 dB
prostornina hladilnega dela: 198 l
prostornina zamrzovalnega dela: 97 l
zmogljivost zamrzovanja: 5 kg/24 h
shranjevanje ob izpadu električne energije: 21 h
dimenzije: 175,4×59,5×65 cm
Garancija: 5 let
Beko
CNA340EDOX
Novo
5944008916824