Hladilnik BEKO CN158230ZX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BEKO CN158230ZX

1.049,00 €

859,84 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Beko kombinirani hladilnik CN158230ZX energijskega razreda A++ se pohvali z uporabno prostornino hladilnega dela 330 litrov in zamrzovalnega dela 124 litrov. Na voljo je še predal za daljšo svežino, katerega prostornina znaša 20 litrov.

Hladilni del ponuja 4 police in predal za sadje in zelenjavo. V zamrzovalnem delu boste našli 2 shranjevalna predala ter predelek za hitro zamrzovanje.

Everfresh+

Posebna oblika predala skupaj z natančnim prilagajanjem vlažnosti občutno zmanjša nastajanje kondenzacije na zeleni zelenjavi, kar občutno podaljša življenjsko dobo živil.

Neo Frost

Ponaša se z Neo Frost tehnologijo z dvema ločenima sistemoma hlajenja. Ta zagotavlja boljše pogoje hlajenja kot običajni hladilniki, ki v predelu hladilnika in zamrzovalnika uporabljajo en sam ventilator. Neo Frost poskrbi za optimalen nivo vlage, zahvaljujoč čemur sadje in zelenjava ostaneta dlje časa sveža.

Aktivna modra svetloba

Dodatna odlika hladilnika je tehnologija aktivne modre svetlobe, ki zagotavlja dolgotrajnejši obstoj hranilnih snovi v sadju ter zelenjavi. Učinek aktivne modre svetlobe poskrbi, da se v rastlinah fotosinteza nadaljuje kot v naravi, posledica česar je vzdrževanje določenega nivoja vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov.

Antibakterijska tesnila vrat

Aktivni ionizator

Vgrajen ima aktivni ionizator za nevtralizacijo bakterij, virusov in drugih delcev, ki v hladilniku povzročijo nastanek neprijetnega vonja. V notranjosti hladilnika ustvarjen svež zrak poskrbi za podaljšanje obstojnosti živil.

Antibakterijski filter

Opremljen je z antibakterijskim filtrom proti neprijetnim vonjavam. Le-ta v notranjost hladilnika vnaša svež zrak, s čimer odpravlja neprijetne vonjave ter preprečuje vdor bakterij, s tem pa pripomore k ohranjanju svežine hrane.

Visokozmogljiv ventilator

K uravnovešenemu razmerju notranje temperature prispeva visokozmogljiv ventilator, s čimer je zagotovljeno boljše hlajenje.

Predal za daljšo svežino

Prednost hladilnika je predal za daljšo svežino, idealen za shranjevanje mesa ali rib. Naprava v omenjenem predalu ohranja temperaturo tik nad lediščem, kar skupaj z optimalno ravnjo vlage zagotavlja idealne pogoje za ohranjanje svežine mesa, rib, sadja ter zelenjave.

LED osvetlitev

Popoln pregled nad vsebino hladilnika omogoča LED osvetlitev.
TEHNIČNE PODROBNOSTI:
energijski razred: A++
letna poraba energije: 318 kWh
klimatski razred: SN-T
glasnost: 44 dB
prostornina hladilnega dela: 330 l
prostornina zamrzovalnega dela: 124 l
prostornina predala za daljšo svežino: 20 l
zmogljivost zamrzovanja: 6 kg/24 h
shranjevanje ob izpadu električne energije: 25 h
dimenzije: 185×74×77 cm
Garancija: 5 let
Beko
CN158230ZX
Novo
8690842986383