Grelnik vode BOSCH TWK3P424 rdeč
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Grelnik vode BOSCH TWK3P424 rdeč

Prostornina: 1,7 l. Lep dizajn.

52,90 €

43,36 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Uživajte v lepoti izvedbe.
Merilnik skodelic: pomaga vam prihraniti energijo in čas, tako da zavre le potrebno količino vode.
Optimalno oblikovan ustnik: zasnovan za enostavno nalivanje, brez polivanja in škropljenja.
Ergonomsko rokovanje: enostavno odpiranje pokrova že z enim samim dotikom gumba.
Enostavno berljiva lestvica za vodo na obeh straneh: količina vode je vidna z obeh strani kuhalnika – priročno tako za levičarje kot desničarje.
Trojna varnostna zaščita: avtomatski izklop, zaščita pred pregrevanjem in izsušitvijo, avtomatski izklop, če se aparat dvigne s podstavka.

Shranjevanje kabla
Kabli, ki ležijo vsepovprek, zavzamejo veliko prostora. Po zaslugi prostora za shranjevanje kabla pod osnovno enoto kuhalnika lahko dolžino kabla prilagodite glede na vaše potrebe – tako vas predolg kabel ne bo motil pri delu. Poleg tega lahko kabel v celoti pospravite v osnovno enoto in kuhalnik postavite v omaro.

Odpiranje pokrova
Polnjenje kuhalnika z vodo bi moralo biti čim bolj priročno. Pokrov tega praktičnega kuhalnika lahko odprete že z enim samim dotikom gumba.

Filter za vodni kamen
Vodni kamen lahko vpliva na okus čaja. Po zaslugi snemljivega filtra grudice vodnega kamna ne preidejo v vodo. Ker lahko filter resnično enostavno odstranite in očistite, vam tako pomaga skrbeti za popolno delovanje vašega kuhalnika.

Varnost
Naj vas ne skrbi glede pregrevanja ali pravočasnega izklopa. Kuhalnik se avtomatsko izklopi takoj, ko voda zavre oziroma je dosežena želena temperatura. Trojni varnostni sistem ščiti proti pregrevanju in izsušitvijo ter avtomatsko izklopi kuhalnik, če se dvigne s podstavka.

Pokrit grelni element
Si želite očistiti kuhalnik? Grelni element kuhalnika je prekrit, kar omogoča veliko bolj enostavno čiščenje.

Merilnik skodelic
Po zaslugi enostavno berljivega merilnika skodelic lahko zdaj segrejete točno toliko vode, kot je potrebujete. Pomaga vam prihraniti energijo, tako da zavre točno toliko vode, kot je potrebujete.

Priključna moč: 2400 W
Dolžina priključnega kabla: 80.0 cm
Višina izdelka: 275 mm
Širina izdelka: 216 mm
Neto masa: 1.270 kg
Bruto masa: 1.6 kg
Napetost: 220-240 V
Bosch
TWK3P424
Novo
4242005188055