Dostava in vračila

Dostava in vračila

Pošiljanje naročenih izdelkov

Naročeno blago pošiljamo s Pošto Slovenije
Naročila, prispela na delovni dan do 15. ure bodo predvidoma obdelana in odposlana isti dan.

Paket boste prejeli najkasneje v dveh delovnih dneh.
V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi, vas bomo obvestili o roku dobave. 

Prosimo Vas, da po prejemu pregledate vsebino paketa in še enkrat preverite, da dostavljeno blago ustreza vašemu naročilu.
Če opazite napako, nas o tem obvestite, da se dogovorimo za vračilo.

Stroški dostave

Stroški dostave so navedeni v fazi naročila in zajemajo vse stroške. Če se odločite za plačilo po povzetju, poštarju ob prevzemu plačate natančno takšen znesek, kot ga vidite v naročilu. 

Stroški provizije, ki vam jo banka zaračuna pri uporabi elektronskega bančništva če ste se odločili za plačilo preko banke, so vaš strošek.

To je v vsakem primeru vaš dodatni strošek, ki ni naveden v fazi naročila.

Vračilo blaga

V primeru, da je pri naročilu prišlo do napake, oziroma s prejetim na kakršenkoli način niste zadovoljni, imate pravico izdelke vrniti v roku 14 dni od naročila.

Po pregledu vrnjenih izdelkov, ki morajo biti v enaki količini, neodpakirani in neuporabljeni, vam bomo izdali dobropis, zmanjšan za stroške poštnine.
Lahko ga boste uporabili za nakup drugih izdelkov, če pa se odločite za vračilo kupnine, vam jo bomo najkasneje v 15 dneh vrnili na vaš transakcijski račun.

Obvezno nam sporočite točen naslov in številko transakcijskega računa ter podatke o vaši banki.

Poštnina za vračilo izdelkov je vaš strošek. Odkupnih pošiljk ne sprejemamo, v primeru da nam boste blago vrnili z odkupno pošiljko ali PPN, bomo pošiljko zavrnili.