Sesalnik PHILIPS FC6404
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−20%

Sesalnik PHILIPS FC6404

Philips sesalnik in sistem za čiščenje PowerPro Aqua FC6404/01 za mokro in suho čiščenje deluje tudi kot ročni sesalnik.
239,99 € 299,99 € −20% 196,71 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Sesa in čisti

Philips sesalnik in sistem za čiščenje PowerPro Aqua FC6404/01 je zmogljiv brezžični pomočnik v vašem domu, ki na kar 3 načine čiščenja skrbi za vsakodnevno čistočo. Kot sesalnik brez vrečke temeljito posesa tla, kot ročni sesalnik očisti površine, kot sistem za pomivanje pa poskrbi za popolno čistočo tal. Pohvali se z naprednim, edinstvenim sistemom za pomivanje, ki nadzoruje sprostitev vode, zahvaljujoč čemur je dosežena optimalna stopnja vlage pri čiščenju vseh vrst tal. Zmogljivo delovanje mu omogoča 18 V litij-ionska baterija.

PowerCyclone

Odlikuje ga tehnologija PowerCyclone, ki zagotavlja visoko učinkovitost sesanja. Zrak neverjetno hitro vstopi v sistem PowerCyclone, kjer pospešeni potuje skozi ukrivljene kanale, v katerih se prah temeljito loči od zraka.

TriActive Turbo

Opremljen je s TriActive Turbo nastavkom, ki poskrbi za učinkovito sesanje preprog. Ta kakovostna motorizirana krtača omogoča optimiziran pretok zraka, kar zagotavlja sočasen zajem vsega prahu ter vlaken. Ponaša se še s 3-slojnim pralnim filtrom, ki zajame več kot 90% vseh drobnih delcev, kot so bakterije, cvetni prah, alergeni idr.

Suho in mokro čiščenje

Sistem za mokro čiščenje boste v hipu pritrdili ali odstranili. Na obeh straneh sistema so nameščeni magneti, zato je nastavljanje ali odstranjevanje povsem enostavno.

Tehnične podrobnosti:

Baterija: Litij-ionska, 18 V
Čas polnjenja: 5 h
Čas delovanja: do 40 min
Velikost očiščene površine z enim zbiralnikom: do 50 m2
Prostornina zbiralnika za čisto vodo: 0,2 l
Prostornina zbiralnika za prah: 0,6 l
Izhodni filter: mikrofilter
Filtrirni sistem: 3-stopenjsko ciklonsko delovanje
Dimenzije: 250 × 180 × 1160 mm
Masa: 3,2 kg
Glasnost: 83 dB
Pribor: ozki nastavek, 2 blazinici iz mikrovlaken, TriActive Turbo
Podatki
FC6404
Nov izdelek