Sesalnik DYSON V10 Motorhead
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik DYSON V10 Motorhead

Pokončni sesalnik z močno in zmogljivo baterijo nudi neprekinjeno delovanje do 60 minut.

499,99 €

409,83 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Dyson pokončni sesalnik V10 Motorhead z močno in zmogljivo baterijo nudi neprekinjeno delovanje do 60 minut. Uporabite ga lahko na vseh vrstah talnih oblog. Zaradi ciklonske tehnologije in izboljšanega filtrirnega sistema učinkovito ujame ves prah in mikrodelce. Z enim pritiskom na gumb spremenite vaš sesalnik v ročnega in enostavno počistite vse vogale v vašem domu.

Novi Dyson digitalni motor V10
Klasični motorji s krtačkami so lahko veliki in počasni. Običajno tehtajo okoli 800 g in se obračajo s hitrostjo največ 41.000 vrt./min. Novi Dysonov digitalni motor V10 se zavrti 2000-krat na sekundo, zaradi česar je najhitrejši digitalni motor doslej. V primerjavi s prvo generacijo motorjev Dyson (V2) se je razmerje moči in teže digitalnega motorja Dyson V10 povečalo za več kot 3x. Takšna zmogljivost je navdihnila inženirje podjetja Dyson, da motor v celoti predelajo.

14 ciklonov
14 patentiranih Dyson ciklonov pospešuje zrak do skoraj 190 km/h, kar ustvarja centrifugalne sile do 79.000 g, ki prah in umazanijo filtrirajo ter učinkovito shranjujejo v posebnem zbiralniku.

Čiščenje od tal do stropa
Brezžični sesalnik Dyson V10 ne čisti samo tal, saj se lahko v zelo kratkem času spremeni iz ročnega v pokončni sesalnik, s katerim lahko čistite pod pohištvom, strope, visoka nedostopna mesta in vse vmes.

Sesalniki Dyson V10 nimajo kabla, zato vam ni treba ničesar odpletati, vtikati, vleči naokoli in prav nič ne omejuje vašega gibanja. Opremljen je s polnilno postajo, ki služi tudi za shranjevanje sesalnikov, tako da je sesalnik vedno pri roki in pripravljen na delo. Tehta le 2,7 kg.

Pri brezžičnih sesalnikih Dyson so osnovne komponente, kot sta motor in akumulator, nameščene v bližini roke. Na ta način se center gravitacije premakne, tako da je spodnji del sesalnika zelo lahek, kar poenostavlja sesanje težko dostopnih mest.

Higiensko praznjenje posode
Brezžični sesalnik Dyson V10 je opremljen z novim mehanizmom za praznjenje posode, "usmeri in izprazni". Ko je posoda za prah prazna, se silikonski obroč spusti po posodi in odstrani preostali prah ter umazanijo. Na ta način lahko uporabnik higiensko izprazni posodo in vso umazanijo iz posode v eni sami potezi, ne da bi se dotaknil prahu in umazal roke. Poleg tega ima daljša in ožja posoda večjo kapaciteto kot sesalniki preteklih generacij.

Sistem za shranjevanje energije
Inženirji podjetja Dyson so želeli hitro vrtljivemu digitalnemu motorju Dyson V10 zagotoviti dovolj energije in hkrati podaljšati njegov čas delovanja. Izdelali so boljšo baterijo, brez dodatne teže. Skupaj z izboljšano elektroniko in baterijo, brezžični sesalnik Dyson Cyclone V10TM deluje vse do 60 minut. In ker ima namesto stikala sprožilnik, začne delovati v trenutku, ko nanj pritisnete. V delčku sekunde.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih: 2
Vir napajanja: elektrika
Tip vrečke: posoda
Prostornina rezervoarja:0,76
Čas delovanja: 60
Teža: 2,5
Barva: Siva
Dyson
D1008
Novo
5025155034811